Deep tissue massage

Een deep tissue massage is een krachtige manier om de balans in je lichaam terug te brengen. 
Diepe, langzame massagetechnieken zorgen voor verbetering van de zogenaamde 'energiestroom'. Alle stress en spanning vloeit uit je lichaam en je komt tot rust. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk. Deze massage is namelijk uitermate geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in zowel lichaam als geest. Bovendien hoef je niet lang op resultaat te wachten. 
 
Je voelt je al snel een stuk beter en je kunt in no time de wereld weer aan.
 
Wat kun je verwachten van een deep tissue massage van AnnieTime? 
AnnieTime gaat aan de slag met haar vingers, duimen, (zachte) vuisten of haar onderarm en elleboog. 
Dit zijn langzame, maar krachtige en diepe bewegingen. De massage begint rustig, maar al snel wordt de druk opgevoerd. En dat merk je meteen: er wordt namelijk specifieker en harder kracht gezet. Stil blijven liggen kan dan moeilijk zijn, maar je kunt het beste als een soort slappe pop blijven liggen. Zo haal je het meeste uit de massage. Je zult echter merken dat sommige plekken heel gevoelig zijn of zelfs pijn doen, waardoor je verstart of je spieren aanspant. AnnieTime zal dan net zolang doorgaan, totdat alles loszit en je heerlijk ontspannen bent.
 
Wanneer spieren chronisch verkrampt zijn, is de circulatie van zuurstof en bloed plaatselijk geblokkeerd. Een deep tissue massage kan deze blokkade opheffen. Littekenweefsel en verklevingen kunnen losgemaakt worden. Door spanning en stress te verminderen, verbetert je bloeddruk. En niet te vergeten: je lichaam maakt tijdens de massage serotonine aan, ook wel bekend als het 'gelukshormoon'. 
 

Boek dus snel een massage bij AnnieTime en voordat je het weet zit jij weer heerlijk in je vel. 

 

Masseur aan de deur!

Op locatie of bij je thuis.