Cupping

Cupping is een zuigtechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van cups die vacuüm worden gezogen op de huid. Op het eerste gezicht ziet het ietwat vreemd uit. Maar desondanks is de werking zeer krachtig en effectief. Omdat de huid vacuüm wordt gezogen in de cup, gaat deze omhoog staan. De kracht van vacuüm is heel sterk waardoor het meteen zorgt voor het stimuleren van de doorbloeding. 

Verklevingen en diepe spierknopen worden als het ware naar de oppervlakte gezogen waardoor blokkades worden opgeheven. Ook de afvalstoffen in je lichaam komen zo vrij en worden direct afgevoerd. Omdat de kracht van cupping sterker is dan massage, heeft het een diepere werking.

Er zijn verschillende soorten cupping. AnnieTime maakt gebruik van een vacuümpistool die zo de lucht onttrekt uit de cupjes.

Bij cupping is het belangrijk om eerst rustig aan op te bouwen en kijken hoe je lichaam erop reageert. Cupping werkt heel effectief op diverse klachten zoals pijn in spieren en gewrichten, onderrugpijn, hoofdpijn, migraine, nekpijn, schouderpijn, verklevingen, obstipatie en cellulite.

Masseur aan de deur! 

Op locatie of bij je thuis.