SportTherapie

 

Binnen de Sporttherapie worden uiteenlopende sportgerelateerde klachten en blessures behandeld aan het houdings- en bewegingsapparaat. Hierbij wordt ‘hands on’ gewerkt in de keten van de wervelkolom en de aangedane arm of been. 

Hier wordt onderscheid tussen specifieke, medische sportblessures en aspecifieke (overbelasting)klachten en bepaalt hierbij de grenzen van mijn vakgebied. De invloed van zowel de belemmerende als de helende invloed van het zenuwstelsel op het herstel van blessures speelt een belangrijke rol. 

Centraal sta jij. Want je fysieke klachten in combinatie met de invloeden van je mentale en emotionele factoren kunnen de ontwikkeling bevorden of juist verslechteren. Dit wordt meegenomen in de adviezen voor je beste herstelbevordering, 

Samen kijken we wat de meest ideale voorwaarden voor je zijn om te herstellen en te ontdekken waarbij ontspanning, mobiliteit, stabiliteit, doorbloedingsverbeteringen en handig beweeggedrag op de voorgrond staat. De keuze hoe de behandeling eruit komt te zien worden afgestemd op elke individu en situatie.

Masseur aan de deur!

Op locatie of bij je thuis.